Fida Dan Isu Pakaian Lagi

Fida & Isu Pakaian Tah Apa-Apa Lagi

Fida (Rafidah Ibrahim) adalah salah seorang peserta bagi Akademi Fantasia 2013. Belum pun AF2013 mula, Fida nampaknya menggungguli populariti dengan isu baju ikan duyung warna chrome (silver) dengan fabrik yang mengikut bentuk badan.

Fida baju ketat

postscript: Bagi yang girls tengok, mereka mungkin akan kata, meh tiada apa-apa pun. Bagi girls muslim yang tengok, mereka akan ‘istighfar’ jela dalam hati. Bagi lelaki misrepresent tengok, inilah yang kami mahu. :P

Sebenarnya ini bukan kali pertama Fida pakai pakaian dengan gaya no matter what nih. Cuma ini sajalah pertama kali Fida dikritik hebat secara terang-terangan.

Komen fida, dia (Fida Ibrahim) pakai baju yang ntah apa-apa itu atas faktor duta produk mengiklankan hasil produk pelangsingan badan Emorra Pocket house Slymm (Emorra Glow C). Dan ini adalah pakaian di sebalik tabir (bleeding/ belum check finished) semasa sesi fotografi Fida turun 4kg dalam masa sebulan sahaja.

Tadda.. ini gambar authoritative Fida Ibrahim dengan Emorra Glow C. Nampak habitual & kurang sexy sikit.
Fida Emorra Glow C

Fida baju ketat 2

. . . . .

Emorra Run

Semakin ramai yang bercerita mengenai keberkesanan EMORRA BE SLYMM membantu turun berat badan tanpa perlu lalui proses berlapar! Minum EBS dengan rasa coklat yang sangat lazat. Terbukti mampu menurunkan berat badan 5kg seawal 14 hari!
Selain membantu berdiet untuk turun berat badan, EBS juga berfungsi untuk membantu mencerahkan dan menanjalkan kulit kerana ia juga mengandungi Glutathione dan Collagen!
. . . . . 

postscript: Fida bakal muncul dengan lagu baru insert balada bersama (feat.) Qalam Band dalam masa terdekat.

Incoming search terms:

  • fida academy

Original source : Fida Dan Isu Pakaian Lagi